Episodes Toppers Webshop Spotify Ticketpoint

Toppers Journaal 2011

Backstage EXCLUSIEF

In deze aflevering een exclusief kijkje achter de schermen van Toppers in Concert 2011. Volg onder andere K3, Glennis Grace en de winnaars van 'Wie wordt de 5e Topper' tijdens het concert.

Toppers Journaal 2011

De Regie en Opruimen

In deze aflevering zie je hoe na het meezingfeest hard wordt gewerkt om alles weer klaar te maken voor het volgende concert. En voor de beeldregistratie worden 15 camera's in de ArenA geplaatst.

Toppers Journaal 2011

Toppers YuiXX Box

In deze aflevering zie je hoe je dankzij de YuiXX op de hoogte kan blijven van alles rond de Toppers. De stagemanager vertelt over zijn werkzaamheden en we brengen een bezoek aan de orkestbak.

Toppers Journaal 2011

Showregie en Beveiliging

Achter de schermen werken honderden mensen. Een kijkje bij de showregie en de beveiliging terwijl de fans al voor de concerten buiten de Arena een feestje bouwen.

Toppers Journaal 2011

Het Is Begonnen!

Bij het eerste concert is veel pers aanwezig. In deze aflevering zie je hoe dit allemaal in goede banen wordt geleid. Uiteraard volgen we ook de 5e en 6e Toppers: backstage op weg naar het podium.

Toppers Journaal 2011

De Laatste Voorbereidingen

In de ArenA is de technisch producent druk om de puntjes op de i te zetten. 5e en 6e Topper Judith en Danny mogen voor de repetitie nu echt het podium op.

Toppers Journaal 2011

Nog 1 Dag...

Komend weekend staat de Amsterdam Arena op zijn kop tijdens het Grootste Meezingfeest van het Jaar. In deze aflevering zie je hoe Rene, Gordon, Gerard en Jeroen beginnen aan de repetities van Toppers in Concert 2011.

Toppers Journaal 2011

De Eerste Repetities

De 5e en 6e Topper treden deze week eindelijk op in de Amsterdam ArenA. In dit Toppers Journaal zien je hoe het Judith Peters en Danny Nicolai vergaat tijdens de eerste repetities met de Toppers.

Toppers Journaal 2011

Licht en Geluid

Tijdens de concerten van de Toppers in de ArenA valt het niet op dat er heel veel mensen werken aan het licht en geluid. In dit Toppers Journaal nemen we een kijkje achter de schermen bij deze afdeling.

Toppers Journaal 2011

De Choreografie

Tijdens de Toppers concerten zijn ze onmisbaar op het podium: de dansers en danseressen. In Amsterdam wordt momenteel al druk gerepeteerd onder leiding van choreografe Natasja Lammers.

Toppers Journaal 2011

De Backing Vocals

Elk jaar zijn ze er weer bij: de vertrouwde backing vocals van de Toppers. Ook voor hen is het elk jaar weer een feest om in de Arena te staan. In het Toppers Journaal vertellen zij wat ze doen om het elke keer weer geweldig te laten klinken.

Toppers Journaal 2011

Op bezoek bij Rocket

Voor elk Toppers concert gaat een enorme voorbereiding vooraf. Een bezoekje ‘backstage’ bij de mensen die ervoor zorgen dat het concert zowel voor als achter de schermen soepel verloopt.

Toppers Journaal 2011

Op bezoek bij EMI

Vandaag een kijkje bij de platenmaatschappij van de Toppers: EMI. Die hebben hun handen vol aan de mannen, want zij verkochten de afgelopen jaren maar liefst anderhalf miljoen Toppers items.

Toppers Journaal 2011

Gordon en zijn LA The Voices

In deze aflevering volgen we Gordon en zijn LA The Voices tijdens een speciaal concert dat zij geven voor de luisteraars van Radio 10 Gold.

Toppers Journaal 2011

Toppers in beeld

Het Toppers Journaal neemt een kijkje in de creative keuken van het bureau dat de grafische uitingen van de Toppers maakt.

Toppers Journaal 2011

Nieuw album Jeroen

Het Toppers Journaal is op bezoek bij de release van het nieuwe album van Jeroen van der Boom en de Toppers hebben zelf een nieuwe single: 'Higher'. Download hem nu gratis.

Toppers Journaal 2011

Fotoshoot met Gerard

Alsof hij het nog niet druk genoeg heeft met zingen en presenteren, brengt Gerard ook nog zijn eigen zonnebrillenlijn uit. Een kijkje op de set tijdens een,uiteraard, hilarische, fotoshoot.

Toppers Journaal 2011

Actie voor Japan

De Toppers traden op tijdens het benefietconcert voor Japan in de Amsterdam Arena. Een exclusief kijkje achter de schermen met de heren!

Toppers Journaal 2011

De styliste

De kleding van de Toppers is elk jaar weer over de top. Wat gaan de heren dit jaar dragen? Toppers Styliste Hanna Suurland licht een tipje van de glitter sluier...

Toppers Journaal 2011

De zoektocht naar de 5e Topper

Het loopt storm bij de zoektocht naar de 5e topper. Een kijkje achter de schermen bij de audities.

Toppers Journaal 2011

Succes

De Toppers hebben niet alleen samen succes maar stuk voor stuk gaan de carrières van de 4 mannen waanzinnig goed.

Toppers Journaal 2011

Goud

De Toppers lanceren de zoektocht naar de 5e Topper en bezoeken 100% NL. Bij RTL Boulevard staat de heren zelf een verrassing te wachten.

Toppers Journaal 2011

Op naar de Arena

Vanaf nu kun je in het Toppers Journaal de Toppers volgen bij de voorbereidingen van de concerten in de Amsterdam Arena.

test