Infrastore: Jouw partner voor kwaliteit en service

Infrastore
Waldo Taekema
Waldo Taekema
03/10/2023
215

Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche, staat Infrastore bekend als dé betrouwbare leverancier van een breed scala aan hoogwaardige producten. De kernwaarden van het bedrijf zijn klantgericht advies, diepgaande productkennis, uitstekende bereikbaarheid en een foutloze afhandeling van jouw bestellingen en vragen. Bij Infrastore streven ze ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen en te voorzien in de best mogelijke service. In dit artikel lees je alles over dit interessante bedrijf.

Kwaliteit en scherpe prijzen

Infrastore begrijpt dat kwaliteit en kostenbesparing voor klanten van het grootste belang zijn. Daarom bieden ze niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook concurrerende prijzen. Dit kunnen ze realiseren door hun eigen operationele kosten zo laag mogelijk te houden en door grootschalig in te kopen bij gerenommeerde leveranciers. Bij Infrastore bent jij verzekerd van waar voor jouw geld.

Een breed assortiment

Het uitgebreide assortiment omvat producten die geschikt zijn voor diverse sectoren en activiteiten. Of je nu op zoek bent naar dieseltanks, oprijplaten, loopbruggen, rijplaten, stempelplaten, grastegels, kabelgoten, opbergkisten of andere producten. Je vindt het allemaal bij Infrastore. Ze begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden ze een brede selectie producten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Hieronder bespreken we de productgroepen van Infrastore in wat meer diepte:

Oprijplaten

Bij Infrastore begrijpen ze dat de juiste aansluiting van de oprijplaten essentieel is, gezien de zware ladingen die ze moeten dragen. Daarom bieden ze verschillende aansluitingsopties aan, waaronder oplegaansluitingen, twee verschillende haakaansluitingen en vaste aansluitingen. Hierdoor kan je de perfecte aansluiting voor jouw specifieke project kiezen. De oprijplaten zijn allemaal vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat resulteert in vier belangrijke voordelen:

Veiligheid: De oprijplaten zijn ontworpen met een veiligheidsfactor van 2 om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar en veilig zijn in gebruik.
Praktisch: Hun oprijplaten zijn het ideale hulpmiddel om jouw apparatuur moeiteloos en veilig te laden en lossen. Dankzij het antislip loopvlak en de uitzonderlijke stabiliteit verloopt het op- en afrijden van laadplatforms soepel en efficiënt.
Handzaam: De aluminium oprijplaten van Infrastore zijn robuust genoeg om ruimschoots aan het beoogde laadvermogen te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd licht van gewicht zijn voor eenvoudig gebruik.
Duurzaamheid: Ze zijn bestand tegen roest en corrosie, waardoor ze een lange levensduur hebben en zelfs onder uitdagende omstandigheden hun kwaliteit behouden.

Infrastore brandstoftanks

Brandstoftanks

Bij Infrastore.nl bieden ze ook een breed scala aan kunststof brandstoftanks in verschillende maten, variërend van 55 liter tot wel 10.000 liter inhoud. Hun assortiment omvat ook dieseltanks, met een capaciteit tot 450 liter, die onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld zijn van de ADR-verplichtingen op basis van artikel 1.1.3.1.c.

Lees ook:  Jongemannen opgelet: in 5 minuten een nieuwe kledingstijl

Mobiele brandstoftanks
De mobiele brandstoftanks van Infrastore zijn ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemen. Alle mobiele IBC's in hun assortiment zijn uitgerust met sleuven voor palletvorken, waardoor jij ze eenvoudig kunt verplaatsen. Met de mobiele tanks van Infrastore.nl heb je altijd jouw eigen mobiele tankstation bij de hand, waar je ook bent.

Of je nu op zoek bent naar brandstoftanks voor opslag of mobiele brandstoftanks voor gebruik op verschillende locaties, bij Infrastore.nl hebben ze de juiste oplossing voor al jouw brandstofbehoeften.

Elektrische vetspuiten

De elektrische accu vetspuit van Infrastore biedt diverse voordelen die het smeren van machines aanzienlijk verbeteren. Een van de meest opvallende kenmerken is het draadloze ontwerp, mogelijk gemaakt door de krachtige 20 volt lithium-ionaccu. Hierdoor behoort handmatig pompen voorgoed tot het verleden, wat niet alleen tijdrovend kan zijn, maar ook vermoeiend. Het draadloze ontwerp biedt de vrijheid om flexibel en overal inzetbaar te zijn, zelfs op plaatsen waar stroombronnen beperkt zijn.

Precieze smering
Een opmerkelijke eigenschap van de elektrische vetspuit van Infrastore, is de precisie waarmee smeermiddel kan worden aangebracht. Met een variabele snelheidsregeling kunnen gebruikers nauwkeurig de hoeveelheid vet doseren, waardoor ze de smering perfect kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van de machine of apparatuur. Dit resulteert niet alleen in betere prestaties, maar bespaart ook kosten door het verminderen van verspild smeermiddel.

Infrastore

Kunststof grastegels

De kunststof grastegels van Infrastore zijn erg handig voor bermen, speeltuinen, parkeerterreinen, campings, dijklichamen, paddocks, stapmolens en tal van andere oppervlakken en terreinen. Ze bieden niet alleen de mogelijkheid om op te parkeren, te rijden en te lopen, maar beschikken ook over een indrukwekkende draagkracht en uitstekende waterdoorlaatbaarheid. Door de grastegels aan te vullen met grond tot aan de bovenrand, blijven de graswortels goed beschermd en behoudt jij een prachtig groen oppervlak.

Het leggen van de grastegels
Wist je dat het leggen van grastegels een manier is om de waarde van je tuin te verhogen? Het leggen van hun grastegels is eenvoudig en efficiënt. Ze bieden twee verschillende maten aan. De grootste grastegel heeft een afmeting van 1 vierkante meter per stuk, waardoor grote oppervlakken snel bedekt kunnen worden. De grastegels zijn tevens geschikt voor hellingen en oevers, en kunnen aangevuld worden met zand, grind, korrels of snippers, naar gelang jouw specifieke behoeften.

Kortom, bij Infrastore combineren ze decennia aan ervaring met eersteklas producten en uitmuntende service om aan jouw verwachtingen te voldoen!

Uitgelicht

Hoe moet je plinten verstek zagen?

Hoe moet je whiskey drinken?

Hoe kun je goochelen?

Recent

Leer binnen 5 minuten energietarieven vergelijken!

Hoe moet ik omgaan met verdriet na het verlies van een dierbare?

Verplichte bijzondere verrichtingen motor

Zo koppel je een aanhanger aan de auto

© 5 Minuten TV - 2024

Onderdeel van de Betekenis Fabriek