Hoe maak je een knot in je haar?

Inhoud van deze pagina:

Er zijn ontzettend veel manieren om een knot in je haar te maken. Bij deze vele methoden afhankelijk van de gelegenheid en je persoonlijke smaak. In bovenstaande video wordt uitgelegd hoe je snel, in 1 minuut een knot kunt maken. Maar hieronder nog vele andere manieren, natuurlijk ook mede afhankelijk van hoeveel beschikbare tijd je hebt! Wil je het lekker nonchalant en snel? Of neem je de tijd en besteed je aandacht aan ieder detail?

Snel een warrige knot maken

Uitleg over hoe je snel een warrige knot in je haar kunt maken.

Vier manieren om een hippe knot te maken

Bekijk deze vier manieren voor een eenvoudig knotje.

Een knotje ‘met een twist’

Knot voor kort haar

Veel mensen denken dat een haarknot alleen mogelijk is als je lang haar hebt. In deze video wordt het tegendeel bewezen! Een uitleg voor een mooie knot voor kort haar.

Een aantal creatieve haarknotten en vlechten

Knotje met een invlecht met een prachtig resultaat. Dit kost natuurlijk wel wat meer vaardigheid, tijd en aandacht maar het ziet er fantastisch uit. Je maakt het helemaal af met een mooie speld in het haar. Zorg dat je het haar van tevoren goed borstelt.

In deze een uitleg voor een aantal creatieve vlechten met ook haarknotten.

Heb jij ook suggesties voor misschien wel een hele creatieve knot? Laat het hieronder weten in de reacties!

haarknot maken

Mooie hoge haarknot

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>